Dakinspectie

Torch-Down-Roofs

Of het nou is voor het plaatsen van nieuwe Bitumen Dakbedekking, het plaatsen van Dakpannen of het renoveren van uw schoorsteen, voor al u dakgerelateerde werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

All in Dakwerken komt graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een dakinspectie waarna het benodigde onderhoudswerk aan uw dak en/of de eventueel benodigde reparaties direct met u besproken worden.

Met deze persoonlijke aanpak weet u precies waar u aan toe bent zonder ergens aan vast te zitten, wij geven u direct een advies en prijs op maat of stellen naderhand een vrijblijvende offerte voor u op.

Natuurlijk kunt u ook meteen een afspraak maken met onze dakdekker en bij een spoedklus kunnen wij zelfs kijken of dit direct kan worden opgelost.

Een goede staat van u dak is belangrijk voor een goede staat van u woning!

De voordelen van het tijdig uitvoeren van een dakinspectie zijn dat u hiermee kan voorkomen dat de kosten onnodig hoog oplopen.

Aangezien uw in de meeste gevallen pas bij lekkage weet dat dat er onderhoud aan het dak nodig is zorgt dit er voor dat de kosten dan vaak onnodig oplopen, voorkom een onnodige kostenpost door het laten uitvoeren van dakonderhoud.

Bel voor een afspraak: 06 83 155 997 of mail: mailto:info@allindakwerken.nl