Dak & Gevel reiniging

 

Ook voor het laten reinigen van uw pannendak kunt u bij All in Dakwerken terecht.

WP_20160627_005 WP_20160627_009Door ons regenachtige klimaat verweerd het pannendak in een razendsnel tempo, waardoor groene aanslagalg en mos zich vormen op de dakpannen. Vooral het mos is een echte boosdoener, mos vreet zich als ware in de dakpannen waardoor uw dakpannen steeds brozer worden en gaten kunnen ontstaan met lekkages als gevolg.

Door het laten reinigen van uw pannendak, doormiddel van hogedrukreinigen en/of zandstralen, voorkomt u deze problemen en tevens verbeterd u het aangezicht van de woning. Naast het reinigen van het dak bieden wij ook de mogelijkheid om uw pannendak te laten impregneren. Nadat wij het dak hebben gereinigd behandelen we de dakpannen met de speciale impregnatie.

Vooral bij oude en slechte daken is dit een echte aanrader, de dakpannen worden voorzien van een beschermlaagje waardoor ze weer een langere levensduur krijgen. Een bijkomend voordeel is dat het dak er weer als nieuw uitziet.

 

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u ons bereiken op 06 83 155 997 of mail naar info@allindakwerken.nl