Nokvorst renovatie

WP_20160414_002 WP_20160414_008

 

Bij een nokvorstrenovatie worden de losse stukken cementdoor ons verwijderd en de losse nokvorsten kunnen worden hergebruik in de meeste gevallen door het gebruik van Flexim. De bovenste rij dakpannen word schoongemaakt, dit voor een perfecte hechting tussen nokvorst, Flexim dakpasta en de bovenste dakpan. Wanneer alle dakpannen schoon en droog zijn word de dakpasta aangebracht op de bovenste rij pannen en de nokvorsten worden in de flexim gedrukt. Overtollig materiaal word netjes weg gesneden. Ook kunnen we de nok voorzien van nieuwe nokvorsten indien dit nodig of wenselijk is.

 

Flexim wordt voor allerlei toepassingen gebruikt in de reparatie/renovatie en ook in de nieuwbouw. Flexim is de perfecte, stormvaste eindafwerking van uw dak door een aantal bijzondere eigenschappen: Het is gebruiksklaar, blijvend flexibel, direct waterafstotend, stormvast, milieuvriendelijk, tijdbesparend, lichtgewicht, en verwerkbaar bij elke temperatuur.

VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK OF EEN GRATIS INSPECTIE KUNT U ONS BEREIKEN OP 06 83 155 997 OF MAIL NAAR info@allindakwerken.nl